QEZZ

 

 

FOR LIVING

 

 

COMFORT

wpe1d50097.png

          

                                                                                                                          Quality is the difference

wped07f94b.png
wp63bec548.png


QEZZ

Kokend water kraan

 

QEZZ Kookkraan, de meest moderne kokend water kraan.

 

QEZZ de meest moderne kokend water kraan, de kraan is van een apart design, electronische bediening voor kokend water ambient water, de Qezz  kookkranen kunnen worden voorzien van een omgekeerde osmose installatie deze waterfilter systemen zorgen voor het absoluut zuiverste water dat nu direct 100° C word en klaar staat voor als u het nodig heeft, een ander mogelijkheid is om gezuiverd water te tappen van kamertemperatuur zo heeft u 1 kraan met absoluut helder en zuiver drinkwater of helder gezuiverd kokend water, de omgekeerde osmose waterfilter installatie is een optie.

 

Kind Veilig

 

Een child lock zorgt ervoor dat deze kraan absoluut veilig is voor kinderen, 5 seconden nadat u heet water heeft genomen, gaat de kraan automatisch in de beveiliging, u moet dan 2 handelingen verrichten alvorens de kraan opengaat.

 

Kraan word niet heet

 

Ondanks dat de kraan water geeft van 100°C word deze niet heet en kan u zich niet verbranden aan het raak oppervlak.

 

Inbouw waterkoker

 

De inbouw boiler die voor het kokende water zorgt komt onder in de keukenkast  en heeft een capaciteit van 4 liter inhoud dit houd in dat u achter elkaar 2 liter kokend water kan tappen, na ca 15 min is de waterkoker weer helemaal klaar, de energie zuinige boiler verbruikt 750 watt tijdens de opwarm fase, de gebruikte materialen zijn rvs voor de tank en leidingen de mantel is deels van rvs en plaatstaal.

 

Optimaal comfort in uw keuken

 

De kookkraan die apart in de keuken word geplaatst  heeft niet alleen een degelijke afwerking maar is door zijn functionaliteit van gezuiverd water om te drinken, maaltijden mee te bereiden of voor ander huishoudelijke doeleinden te gebruiken, dit gezuiverde water in combinatie met het kokende water is absoluut uniek, u kan dus in een handomdraai maaltijden, pasta, soep, aardappelen, filterkoffie, bereiden met het zuiverste water.

 

Gefilterd water

 

Op de waterkoker zijn diverse waterfilter systemen mogelijk zelfs een omgekeerde osmose installatie, gaarne verlenen wij u alle verdere informatie over de mogelijkheden.

 

Afbeeldingen en technische details

 

Ga naar de pagina afbeeldingen en technische details of naar de info & contact formulier voor vrijblijvend advies of een offerte eventueel met het  waterfilter systeem van uw wensen.

 

Enter technische details / afbeeldingen / waterfilter systemen

QEZZ kind veilige electronische kokend water kraan met gefilterd water
Direkt kokend water van de kraan
wpcdc5fbe4_0f.jpg